Tag: coca cola

Малиот градски парк го добива новиот изглед

DSC_0019_1192x800

Малиот градски парк во Струмица веќе го добива новиот изглед. Повеќе работници на јавното претпријатие „Комуналец“ користејќи го поволното време интензивно работат на неговото довршување. Повеќе →