Членови на ПАОК Ентузијаст и Ајдуци Струмица со транспаренти во чест и почит на Ванчо Таковски

Во чест и со почит кон неодамна починатиот бивш Претседател на ФК Беласица Г-динот Ванчо Таковски,за време на традиционалниот марш на Беласица на врвот Тумба кој се Повеќе →

ЗОШТО АКАДЕМИЈА АБЦ?

         

Академија за Образование, Спорт и Култура АБЦ – Струмица  слави јубилеј од 20 години и е основана се со цел да пружи услуги со највисок квалитет во областа на јазичното образование со посебен акцент на практичната примена на знаењето на кандидатите. Услугите на Академија АБЦ ги користат и поедини компании, државни служби и други, а нивното задоволство и препорака на другите ја сочинуваат тајната  на успехот  на нашето училиште. Повеќе →

Скулптури кои позади нив се крие прказна ФОТО:

Повеќе →

Што се крие зад вашите соништа?

Повеќе →

7 природни начини со кои ќе ја спречите глаболката

Многу секојдневни работи како што се расправиите, обврзувачките рокови, сообраќајниот метеж, недоволното спиење и слично, можат да ни создадат главоболки. Повеќе →