Тип на денот 1-х-2 за недела, 6 април

CD Lugo – RCD Mallorca – 1х Повеќе →

Во понеделник драмски перформанс ,,Гиникулогија” по повод Денот на здравството

СОУ ,,Димитар Влахов” и оваа година традиционално го одбележува Денот на здравството.  Повеќе →

Средба на кандидатите за пратеници на СДСМ со земјоделците и откупувачите

Кандидатите за пратеници на коалицијата предводена од Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Повеќе →

Тип на денот 1-x-2 за сабота, 5 април

Тип на денот 1-x-2 за сабота, 5 април Повеќе →

Ја имате ли пробано највкусната тортиља спремана во кујната на Club „Connect’’?

Тортиљата се прави од сланина, пилешко или свинско месо, Повеќе →

Претставници од општина Струмица на стручен собир за улогата на локалната самоуправа во безбедноста на пешаците

По повод „Неделата за безбедност на пешаците во Република Македонија“, која се реализира во организација на Републичкиот совет Повеќе →

Тип на денот 1-х-2 за петок, 4 април

SK Dynamo Ceske Budejovice – Loko Vltavin – 1 Повеќе →

Временска прогноза за Струмица, 4 април

Времето денеска во Струмица Повеќе →

Тип на денот 1-х-2 за четврток, 3 април

Halifax Town – Braintree Town – 1 Повеќе →

Временска прогноза за Струмица, 3 април

Времето денеска во Струмица Повеќе →