Category: Занимливости

Русија во неколку слики ФОТО:

Повеќе →

Некогаш сликите немат објаснување ФОТО:

Повеќе →

Несекојдневни фотографии ФОТО:

Повеќе →

ФОТО: Со еден збор – одлично!

Со еден збор – одлично!

Повеќе →

Овошја и зеленчуци пред да почнат да се одгледуваат од човештвото ФОТО:

Повеќе →

Несекојдневни фотографии ФОТО:

Повеќе →

Научниците открија зошто витаминот Б12 предизвикува воспаление на кожата

Зголеменото ниво на витаминот Б12 во крвниот серум предизвикува бактериите, кои живеат на кожата, да го намалат неговото производство и наместо тоа произведуваат материи кои предизвикуваа воспаление, се заклучува во студијата објавена во списанието Science Translational Medicine. Повеќе →

Последици од недоволното пиење вода

Американскиот институт за медицина тврди дека за мажите треба да пијат по 13 чаши вода дневно, а жените околу 9 чаши вода, но што ако не го правите тоа? Повеќе →

Слики наравени во вистинско време ФОТО:

Повеќе →

Несекојдневни фотографии ФОТО:

Повеќе →