Category: Занимливости

Со Нордиска диета слабејте без гладување

По две години истражување концептот наречен Нордиска диета би можел да биде потполна револуцијана подрачјето на здрава и балансирана исхрана. Повеќе →

Уметноста во Русија е валкана ФОТО:

Повеќе →

Како изгледа пазарувањето во Тексас ФОТО:

Повеќе →

Изгледат перфектно но не се за јадење ФОТО:

Повеќе →

Несекојдневни фотографии ФОТО:

Повеќе →

Ако беа уште живи еве како ќе изгледаа ФОТО:

Повеќе →

Шофери ФОТО:

Повеќе →

Како изнајмениот стан да го претворите во „свој“

Ако сте едни од оние кои веќе со години живеат во изнајмен стан, тогаш сигурно сте свесни за своите органичувања кога е во прашање уредувањето на просторот во кој живеете. Иако во него не можете да направите големи промени, бидејќи тоа не е ваш стан, сепак постојат некои ситници кои можете да ги направите. Повеќе →

Проблем? Решено… ФОТО:

Повеќе →

Фотографии направени во прав момент ФОТО:

Повеќе →