Category: Занимливости

ФОТО: Од никаков автобус до прекрасен дом

Од никаков автобус до прекрасен дом.

Повеќе →

Еве зошто машките одат на шопинг со жена

Еве зошто машките одат на шопинг со жена…

Повеќе →

КРЕАТИВНОСТ: Од празен лист до ремек дело

Од празен лист до ремек дело…

Повеќе →

ФОТО: Патување низ големиот Кинески ѕид

Фасцинантни глетки…

Повеќе →

ПРЕД И ПОТОА: Магијата на добрата шминка

Убави девојки со и без шминка…Сепак добрата шминка прави разлика…Оценете сами…

Повеќе →

ФОТО: Најинтересните спортски моменти

Спортски моменти овекевечени со најдобриот тајминг…

Повеќе →

Практична психологија: 7 начини да „прочитате’’ луѓето околу вас

Практична психологија: 7 начини да „прочитате’’ луѓето околу вас…

1.Ако личноста се смее многу гласно и пренагласено, и на нештата кои не се толку смешни или се глупи, тоа значи дека таа личност длабоко се осеќа осамено. Повеќе →

ФОТО: Најдоброто од Адриана Лима

Најдоброто од Адриана Лима…

Повеќе →

Добро погледнете го оваа дрво бидејќи тоа што ќе се случи ќе ве остави без текст

Добро погледнете го оваа дрво бидејќи тоа што ќе се случи ќе ве остави без текст. Повеќе →

Големата автомобилска колекција на Пол Вокер

Големата автомобилска колекција на Пол Вокер…

Повеќе →