Category: Занимливости

ПРЕД И ПОТОА: Магијата на добрата шминка

Убави девојки со и без шминка…Сепак добрата шминка прави разлика…Оценете сами…

Повеќе →

ФОТО: Најинтересните спортски моменти

Спортски моменти овекевечени со најдобриот тајминг…

Повеќе →

Практична психологија: 7 начини да „прочитате’’ луѓето околу вас

Практична психологија: 7 начини да „прочитате’’ луѓето околу вас…

1.Ако личноста се смее многу гласно и пренагласено, и на нештата кои не се толку смешни или се глупи, тоа значи дека таа личност длабоко се осеќа осамено. Повеќе →

ФОТО: Најдоброто од Адриана Лима

Најдоброто од Адриана Лима…

Повеќе →

Добро погледнете го оваа дрво бидејќи тоа што ќе се случи ќе ве остави без текст

Добро погледнете го оваа дрво бидејќи тоа што ќе се случи ќе ве остави без текст. Повеќе →

Големата автомобилска колекција на Пол Вокер

Големата автомобилска колекција на Пол Вокер…

Повеќе →

ФОТО: Ова го има единствено во Африка

Што се може да сретнете доколку ја посетите Африка…

Повеќе →

Излечете ја главоболката без апчиња

Дали поради стрес и замор или поради настинка, главоболката се појавува многу често и нè измачува. Следниот пат, пред да започнете да барате апче, пробајте да ја отстраните на некој од следните начини: Повеќе →

Што се случува кога врз оваа Ламборџини се полие вода?

Што се случува кога врз оваа Ламборџини се полие вода? Повеќе →

Подобар изглед со помалку храна

Колку помалку јадете, толку помлади ќе изгледате. Повеќе →