Category: Занимливости

Славни личности photobomb masters ФОТО:

Повеќе →

Погледнете повторно ФОТО:

Повеќе →

Многу ќе помислат дека е фотошоп ФОТО:

how_are_these_not_photoshopped_640_01 how_are_these_not_photoshopped_640_02 how_are_these_not_photoshopped_640_04 how_are_these_not_photoshopped_640_08 how_are_these_not_photoshopped_640_09 how_are_these_not_photoshopped_640_10 how_are_these_not_photoshopped_640_11 how_are_these_not_photoshopped_640_22 how_are_these_not_photoshopped_640_24 how_are_these_not_photoshopped_640_high_03 how_are_these_not_photoshopped_640_high_05 how_are_these_not_photoshopped_640_high_06 how_are_these_not_photoshopped_640_high_07 how_are_these_not_photoshopped_640_high_12 how_are_these_not_photoshopped_640_high_13 how_are_these_not_photoshopped_640_high_16

Фотографии направени во прав момент ФОТО:

Повеќе →

9 начини да спречите прејадување

Си признавате дека претерувате со јадењето, а сепак сакате да имате тело како манекенка, нели? Можеме да ви помогнеме како да се откажете од вториот ред од чоколадото, од репете помфрит и плус една топка сладолед… Повеќе →

Едноставен тест од 30 секунди: Проверете дали сте дебели

Повеќе →

7 едноставни начини да кажете „не“

Дали ви е непријатно да кажете „не“ кога некој ќе побара нешто од вас? Дали секогаш се трудите да бидете љубезни со сите и покрај тоа што на тој начин си наштетувате себеси? – Не сте единствени. Причината поради која не сакате да кажете „не“ лежи во тоа што сакате да им помагате на другите, не сакате да бидете некултурни и дрски, сакате да сте во добри односи со сите, да избегнете конфликт или можеби стравувате дека ако вие не излезете во пресрет, никој нема да биде со вас, кога вам ќе ви биде потребна поддршка. Повеќе →

Несекојдневни фотографии ФОТО:

Повеќе →

ФОТО:Интересни несекојдневни ситуации

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Совети за употреба на пената за коса

Убавината на косата е основен дел од женската привлечност. Денес таа убавина не зависи само од гените или природата. Постојат милиони козметички продукти, кои ако се употребуваат правилно, можат да ѝ придадат здрав изглед на оштетената коса. Повеќе →