Category: Струмица

Временска прогноза за Струмица, 5 јануари

Времето денеска во Струмица Повеќе →

Временска прогноза за Струмица, 4 јануари

Времето денеска во Струмица  Повеќе →

Во пожар изгоре 30-годишен струмичанец

Ноќеска, околу 2 часот по полноќ се запали семејна куќа на улица „Широк дол“ во Струмица, во која изгоре 30-годишен струмичанец. Повеќе →

Временска прогноза за Струмица, 3 јануари

Времето денеска во Струмица  Повеќе →

Во Струмица новогодишната ноќ во мирна атмосфера

Во Струмица новогодишната ноќ поминала мирно и без поголеми интервенции од страна на медицинските лица, информираа од дежурните лекари од Итната медицинска помош. Повеќе →

Временска прогноза за Струмица, 2 јануари

Времето денеска во Струмица Повеќе →

Градоначалникот Заев го посети првото новороденче во Струмица за 2014 година

Петнаесет минути после полноќ, Струмица доби нов жител. Повеќе →

Градоначалникот Заев на дочек на Новата година со штитениците од „Бања Банско”

Традиционално и оваа година, градоначалникот на Струмица, Зоран Заев, ја пречека Новата година со штитениците од Заводот за заштита и рехабилитација „Бања Банско”. Повеќе →

Временска прогноза за Струмица, 1 јануари

Времето денеска во Струмица Повеќе →

Новогодишна честитка од претседателот на ЛК СДММ – Струмица, Коста Костадинов

Претседателот на ЛК СДММ – Струмица, Коста Костадинов со честитка по повод новогодишните празници:

Повеќе →