Category: Огласи

Се продава стан во Струмица

Станот се наоѓа на улицата Ристо Курчиев бр.8/18 во непосредна близина на училиштето Никола Вапцаров, Повеќе →

ОГЛАС: Се продава викендица со овоштарник -35м2

Се продава викендица во село Водоча со површина од 35м2 и лозје со овоштарник со површина од 1500м2. Повеќе →

Се продава стан

Продавам нов стан 73 m2 Повеќе →

Се издава дуќан на Бул. „Маршал Тито’’

Се издава дуќан од 86M2 на Бул. „Маршал Тито’, нова градба, до сега невселуван. Повеќе →

Се бара девојка за работа во бутик

Се бара девојка за работа во бутик во ТЦ Глобал. Повеќе →

Оглас за вработување во ИКТ секторот

Барам соработници за промоција и дистрибуција на мобилна апликација во  startup фирма! Повеќе →

Барам наместен стан под кирија

 

Барам наместен стан под кирија во близина на основното училиште Никола Вапцаров и градинката, некаде во тој круг до кај Пеликатник ресторантот.Тел.077 766 847

Вработување во А.Д. Единство

АД. Единство има потреба од кројачи. Кандидатите може да се со или без работно искуство. Повеќе →