Category: Огласи

ОГЛАС: Пиндолино вработува!

Игротека Пиндолино има потреба од КЕЛНЕРИ/КИ!

Доколку сте заинтересирани и сакате да бидете дел од нивниот динамичен тим, јавете се на тел. 071 224 359 / 071 224 369. Повеќе →

ВРАБОТУВАЊЕ: Се бара девојка за работа во бутик

Се бара девојка за работа во бутик Diverse. Информации на тел:078 222 696 Повеќе →

ВРАБОТУВАЊЕ: Се бара девојка за работа во бутик

Се бара девојка за работа во бутик до 35 години и со работно искуство. Повеќе →

ВРАБОТУВАЊЕ: Кафе 19 има потреба од келнери

Кафе 19 има потреба од келнери со и без работно искуство. Сите заинтересирани може да се обратат на телефонскиот број 077 688 733 за повеќе информации. Повеќе →

ОГЛАС: Се бараат работнички за новиот дел на ,,Бисер”

Поради отвoрање на новиот дел и зголемениот обем на работа,  ,,Бисер” има потреба од работнички со и без работно искуство. За повеќе информации заинтересираните може да се обратат во ,,Бисер” на градскиот плоштад во Струмица. Повеќе →

ОГЛАС: Работа во Германија

Нудиме вработување за 5 лица со бугарски пасош за чистење на хали во картонажа. Се работи во градот Касел, Германија. 10.50 евра бруто, се работи од понеделник до петок од 18 до 02 часот. Заинтересираните лица ќе бидат вработени во германска компанија. Повеќе информации на 078 347 271 (вибер) Повеќе →

Se prodava kuka vo centarot na Strumica

Se prodava kuka vo centarot na Strumica.Kukata se naoga na ul:Vanco Kitanov 11 pozadi OOU Sando Masev-Strumica.Kukata e prizemna na plac od 250 do 300 m2.Informacii na tel:077-859-552

ОГЛАС: Се продава ОПЕЛ КОРСА регистрирана

Се продава автомобил марка ОПЕЛ КОРСА 1.0, 1998 година, поминати 130.000км, сменето масло, сите филтри и плочки, регистрирана до 26-ти декември 2017 година. Одлично сочувана, електричен волан и перниче на волан. Цена 1300 евра. Информации на тел: 075 874 789 Повеќе →

ВРАБОТУВАЊЕ: Се бара девојка за работа во бутик

Се бара девојка за работа во бутик со полно работно време. Информации на тел:078 222 696 Повеќе →

ОГЛАС: Фирма за мебел има потреба од работници

Фирма за мебел од Струмица има потреба од работници. Повеќе информации на тел:075-342-197 Повеќе →