Category: Огласи

ВРАБОТУВАЊЕ:Печатница 3Д Биг Принт има потреба од работници

Печатницата 3Д Биг Принт има потреба од двајца работници со или без работно искуство. Повеќе →

ВРАБОТУВАЊЕ:Печатница 3Д Биг Принт има потреба од работник

Печатницата 3Д Биг Принт има потреба од еден работник со или без работно искуство. Повеќе →

ВРАБОТУВАЊЕ:Печатница 3Д Биг Принт има потреба од работник

Повеќе →

ОГЛАС: ТРГОПРОДУКТ ВРАБОТУВА

ТРГОПРОДУКТ-С.Дабиље компанија која се занимава со преработка на овошје и зеленчук има потреба од работници на повеќе позиции:

ВРАБОТУВАЊЕ: DisMak Int од Струмица има потреба од работници

Долгогодишна фирма DisMak Int од Струмица врши услуги од диспечерство за Америчка транспортна компанија. Поради зголемување на обемот на работа има потреба од работници на позиција диспечер и сметководство со добро познавање на англиски јазик со и без работно искуство. Предност имаат кандидатите со работно искуство. Плата солидна со можност за зголемување за краток период плус бонуси. Инфо на info: dismak.int@gmail.com или на телефонот: 071/393-030 Повеќе →

ОГЛАС: Тргопродукт има потреба од работници

Тргопродукт-Дабиле има потреба од работници за во погон за преработка на храна. Минимална плата 19.000 денари. Платен превоз. Заинтересираните може да се јават на бројот 078/342-065 или да испратат CV на trgoprodukt.mk@gmail.com или на nina.maneva@mamasfood.mk.
Тргопродукт-Дабиле има потреба од вилушкарист со работно искуство и возачка дозвола со категорија Б Повеќе →

ОГЛАС: Се бара работник на неопределено работно време

Тепих сервис Чистоманија има потреба од работник (машко, со возачка дозвола) , на неопределено работно време. Почетна плата 16000, со можност за покачување. Телефон за контакт 077/855-322. Повеќе →

Се издава деловен простор на влезот во ТЦ ГЛОБАЛ

Се издава деловен простор на влезот во ТЦ ГЛОБАЛ на приземје во градскиот пазар. Телефон за информации 076/425-584 Повеќе →

ОГЛАС: Градска кафана ,,Мерак” има потреба од персонал за работа

Градска кафана ,,Мерак” (поранешно Белви) има потреба од келнери. Повеќе информации на телефон: 078 253 310 Повеќе →

ОГЛАС: Пиндолино вработува!

Игротека Пиндолино има потреба од КЕЛНЕРИ/КИ!

Доколку сте заинтересирани и сакате да бидете дел од нивниот динамичен тим, јавете се на тел. 071 224 359 / 071 224 369. Повеќе →