Category: Огласи

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА:Печатница „3Д Биг Принт“ има потреба од работник со или без работно искуство!

Поради зголемен обем на работата, печатницата 3Д Биг Принт има потреба од работник со или без работно искуство.

Плата без искуство:28,000-30.000 ден, Плата со искуство 35,000-40.000 ден.

Сите заинтересирани може да се јават на 075/874-789 за повеке информации или во печатницата.

Адреса: Улица Маршал Тито број 69 ( на топчето)

ВРАБОТУВАЊЕ:Дитодоро Вработува

Дитодоро Вработува Работник во Производство на Собни Врати.

Контакт тел. 070393810 / 034611616.

Променливо облачно, во југозападните и јужните делови со слаби локални врнежи од дожд

УХМР

Променливо облачно, во југозападните и јужните делови со слаби локални врнежи од дожд. Ќе дува слаб до умерен ветер од јужен правец.

Во Струмица наутро температура од 4 степени, а преку ден до 15 степени.

УХМР

ОГЛАС: Се издава објект на Булеварот до Комерцијална Банка

Се издава објект на Булеварот до Комерцијална Банка во Струмица. Контакт телефон: 078 453 007

ВРАБОТУВАЊЕ: СЕ БАРА АГРОНОМ

МАРИЈУПХАРМА ДОО вработува Агрономи – насока полјоделство Кандидатите треба да имаат најмалку 3 години работно искуство, како агроном. За повеќе инфо 078 450 990

ВРАБОТУВАЊЕ:Печатница 3Д Биг Принт има потреба од работничка

Печатницата 3Д Биг Принт има потреба од работничка со или без работно искуство.\

Основно познавање на работа со компјутер и Ексел Фејсбук и Инстаграм задолжително!!

Сите заинтересирани може да се јават на 075/874-789 за повеке информации или во печатницата.

Адреса: Улица Маршал Тито број 69 ( на топчето)

ВРАБОТУВАЊЕ: ТРИТЕРОЛ ИМА ПОТРЕБА ОД ВОЗАЧИ СО ,,Д”- КАТЕГОРИЈА

ТРИТЕРОЛ има потреба од возачи со положена ,,Д” категорија. Заинтересираните може да се јават на 075 278 775.

Печатницата 3Д Биг Принт има потреба од два работници со или без работно искуство.

Печатницата 3Д Биг Принт има потреба од два работници со или без работно искуство.

Основно познавање на Фотошоп или работа со фолии ќе се смета за предност. (не е задолжително)

Сите заинтересирани може да се јават на 075/874-789 за повеке информации или во печатницата.

Адреса: Улица Маршал Тито број 69 ( на топчето)

ТРИТЕРОЛ БЕНЗ ВРАБОТУВА!

Тритерол Бенз бара момчиња и девојки за работа на бензиска пумпа. Плата и услови одлични. Информации на тел: 071 395 863

,,БИСЕР” ВРАБОТУВА!!! ПОТРЕБНИ ПОВЕЌЕ РАБОТНИЦИ

Поради отварање на нов објект слаткарница-бурекчилница ,,Бисер” има потреба од повеќе работници на позиции:

-продажба

-производство

-возачи

-сметководител

Плата и услови одлични.

За повеќе информации тел:070636616