Mладите од ЛК СДММ Струмица денеска со акција за засадување на дрвца

Денес младите од ЛК СДММ Струмица се вклучија во акцијата организирана од страна на социјалдемократската младина на Македонија и засадија дрвца.

,,Оваа акција ќе продолжи и во иднина. Природата не треба да ја уништуваме, туку треба да ја заштитуваме.” – изјавиja од ЛК СДММ Струмица.46518618_2047904651945869_6945596595970768896_n 46520171_2047904735279194_3022086555951955968_n 46624172_2047904685279199_1177744646051201024_n 46701060_2047904611945873_6721637411811491840_n 46736732_2047904768612524_1749342391568957440_n 46884384_2047904831945851_4294718948106043392_n

Comments are closed.