Се зголеми фондот на играчки во клонот 6 на градинката „Детска радост“ во Струмица

Се зголеми фондот на играчки во клонот 6 на градинката „Детска радост“ во Струмица.. Потврдувајќи ја својата општествена одговорност, Јавното претпријатие „Паркиралишта Струмица“ донираше поголем број разновидни играчи за да им го разубави престојот на дечињата.46310744_1886096844777070_1766457642969989120_n 46319904_1886096714777083_5361636932361125888_n 46425104_1886096658110422_3249182805699067904_n 46474681_1886096711443750_6018617201794220032_n

Comments are closed.