Дочек на Стара Нова година во хотел Сент Џорџ

Хотел Сент Џорџ ве поканува на организиран дочек на Стара Нова година!

Hotel & restaurant ,,St. George” – Strumica организира дочек на Стара Нова година во сабота, 13 јануари со богато мени за само 300 денари

*две парчиња печење,  салата и десерт.

За забавата задолжени ќе бидат добропознатите Џубокс Бенд.

Традиционално ќе се крши и лебче со паричка, а за среќниот добитник подарок златен крст.

Резервирајте го вашето место на 034-609-777dzuboks

Comments are closed.