Маскенбал журка со Ди-џеј Мистер од Грција – клуб Платинум

Карневалската треска во клуб Платинум продолжува и во петок(24 февруари). Традиционален маскенбал за сите кои сакат да се забавуват под маски,а специјално за струмичани, грчкиот ди-џеј Мистер најавува незаборавна забава до раните утрински часови.  Дефинитивно, ако сакате луда забава клуб Платинум е местото каде што треба да бидете овие карневалски денови.16729055_10154949359814043_4858209130189054243_n

 

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

Comments are closed.