Средношколска журка под маски – маскенбал во клуб Платинум

Клуб Платинум најавува неверојатна забава за традиционалните карневалски денови во Струмица.Неколку денови исполените со несекојдневна забава, повеќе диџеи, награди е само дел од тоа што ќе се случува оваа недела.За четврток (23 февруари) е најавен традиционалниот средношколски маскенбал, со години наназад клуб Платинум е домаќин на најдобрата забава за сите средношколци под маски.

Ди-џеј Андреј Гошев е задолжен да направи атмосфера и да ги држи гостите расположени до утрото, а секако да не ги заборавиме и паричните награди за најкреативните групни и поединечни маски…16508740_10154947567034043_5055033841943041451_n

Дефинитивно, ако сакате луда забава клуб Платинум е местото каде што треба да бидете овие карневалски денови.

Информации и резервации на тел:
► 078/580- 998 Дени
► 072/206-004 Кристијан (русоман)

Comments are closed.