ПАРОДИЈА: Груевски денеска во Струмица ја отвори градинката „Трета радост” (ВИДЕО/ФОТО)

Граѓанските организации од Струмица денеска направија пародија на „Мега проектот: Изградба на 140 детски градинки”, кој лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, го презентираше минатата седмица.

Comments are closed.