Три незаборавни вечери во клуб Платинум

Клуб Платинум ја најави агендата за најдобрата забава во наредните три ноќи. Еве што ќе се случува:

14232663_10154418480784043_3779629926329729067_n
#Четврток – #BalkanParty
#Петок – маестро #JohnyLive
#Сабота – #Rnb #HipHop & #TheQueen #DjTanja

Резервирајте го вашето место за најдобрата забава во наредните три дена.

Не пропуштајте, резервирајте на време.
► 070/ 843 091 – Круме
► 077/ 761 676 – Бока

Comments are closed.