Клуб Платинум најавува одлична забава – WhiteSensation & DINO MFU

Овој петок, клуб Платинум ќе биде домаќин на една од најубавите забави во годината WhiteSensation! За забавата да биде во одличен ритам, од клуб Платинум го најавија познатиот грчки Ди-џеј Дино МФУ кој позади себе има голема репутација на вистински мајстор за одлична забава.

Meнаџерскиот тим на клуб Платинум открива дека за оваа забава има специјална бина, визуелни ефекти, тематска декорација, маички и уште многу изненадувања, а секако да не заборавиме дека оваа вечер на забавата е задолжително да се биде во бело!

Не дозволувајте да ви раскажуваат, бидете дел од овој настан!

информации и резервации на тел:
► 070/ 843- 091 – Круме
► 077/ 761- 676 – Бока

12832474_10153922790534043_436359133111997950_n

Comments are closed.