Вечерва во ,,Отворено со Општината” гостува Зоран Китанов

Вечерва во емисијата „Отворено со Општината“ на Тв каналот Вис ќе гостува Зоран Китанов, директор на Јавното претпријатие „Струмица гас“. Емисијата ќе почне во 20,30 часот.10731132_1527659250809962_6122572984113774903_n

Comments are closed.