ФОТО: Клуб Платинум домаќин на уште една одлична забава

Минатиот викенд клуб Платинум докажа дека најдобрите забави се случуваат токму таму. Екстра бенд и Ди-Џеј Алекс направија одлична атмосфера каде струмичани се забавуваа до раните утрински часови. Погледнете дел од забавата минатиот викенд…

398_10153998345074043_7238930354668760509_n 945247_10153993114044043_8437737286704936462_n 1928974_10153998349779043_2299336509242657628_n 10330377_10153993114744043_356633625023509703_n 12072572_10153998345944043_3294815196927173326_n 12075003_10153998345884043_6022388220275807974_n 12321355_10153998349844043_8624511548933189203_n 12321499_10153993113369043_656181019161647581_n 12321555_10153993112549043_6941293556130319111_n 12376837_10153998359489043_6449866571472017843_n 12472757_10153993117274043_6732044484861083102_n 12495120_10153998349989043_3646172607084567120_n 12592576_10153993115114043_8032590255541029878_n 12670715_10153993116004043_4984153144237269359_n 12670824_10153993112234043_8633151118870198268_n 12919704_10153998356224043_3831914558552095093_n

Comments are closed.