ФОТО: ДиЏеј Алекс @ клуб Платинум

Петокот во клуб Платинум беше резервиран за добропознатиот  ДиЏеј Алекс. Со својот сет, ДиЏеј Алекс.успеа да ги задржи струмичани на нозе до раните утрински часови. Погледнете како беше атмосферата овој петок во клуб Платинум…

980866_10153964341149043_5201907037333815587_o

Image 30 of 30

Comments are closed.