ФОТО: ДиЏеј Алекс @ клуб Платинум

Петокот во клуб Платинум беше резервиран за добропознатиот  ДиЏеј Алекс. Со својот сет, ДиЏеј Алекс.успеа да ги задржи струмичани на нозе до раните утрински часови. Погледнете како беше атмосферата овој петок во клуб Платинум…

10658847_10153964338844043_3732859422602464061_o

Image 2 of 30

Comments are closed.