ФОТО: ДиЏеј Алекс @ клуб Платинум

Петокот во клуб Платинум беше резервиран за добропознатиот  ДиЏеј Алекс. Со својот сет, ДиЏеј Алекс.успеа да ги задржи струмичани на нозе до раните утрински часови. Погледнете како беше атмосферата овој петок во клуб Платинум…

10623798_10153964338199043_4991674607094867591_o

Image 1 of 30

Comments are closed.