Ди-Џеј ЗокиПоки вечерва во клуб Платинум

Забавата продолжува  и оваа вечер. Сите што сакаат оваа вечер одлична забава, клуб Платинум е дефинитивно вистинското место.Нема што да се пишува повеќе, Ди-Џеј ЗокиПоки добро познат на струмичани со неговиот сет ветува забава до раните утрински часови. Сите кои биле, знаат.12112013_10153609948039043_7117881940697514964_n-640x360

► 070/ 843 091 – Круме
► 077/ 761 676 – Бока

Comments are closed.