Асфалтирана е улицата покрај градскиот стадион

Општина Струмица продолжува со асфалтирањето на улиците. Нов асфалтен слој е ставен на улицата покрај градскиот стадион на површина од 660 метри квадратни. Овој градежен зафат е реализиран со средства од буџетот на општина Струмица.DSC_2759 DSC_2754 DSC_2757

Comments are closed.