Ди-џеј Алекс и Ди-џеј ЗокиПоки овој викенд во клуб Платинум

Овој викенд повеќе забава за струмичани. Менаџерскиот тим на клуб Платинум за петок најавуваат голема Балкан забава заедно со најновите и најпопуларните мак, ју & Бг хитови, а за се да биде добро составено тука е Ди-Џеј Алекс. Во сабота ќе настапи Ди-Џеј ЗокиПоки кој е добро познат на струмичани со неговиот сет и ветува забава до раните утрински часови.9153_10153959169609043_3149766083446103805_n (1)

информации и резервации на тел:
► 070/ 843 091 – Круме
► 077/ 761 676 – Бока

Comments are closed.