Хотелот ,,Сент Џорџ” домаќин на забава под маски – маскенбал

Синоќа хотелот ,,Сент Џорџ” беше домаќин на уште една прекрасна забава. По повод карневалските денови во Струмица, гостите под маски уживаа во добрата забава и најубавите македонски песни за кои  задолжени беа познатата група Енерџи БЕНД. Погледнете дел од синоќешната атмосфера во хотел  ,,Сент Џорџ” …DSC_0976 DSC_0978 DSC_0979 DSC_0981 DSC_0983 DSC_0985 DSC_0988 DSC_0990 DSC_0991 DSC_0995 DSC_0997 DSC_1002 DSC_1004 DSC_1005 DSC_1007 DSC_1008 DSC_1010 DSC_1011 DSC_1013 DSC_1014 DSC_1016 DSC_1020 DSC_1026 DSC_1029 DSC_1030 DSC_1032 DSC_1038 DSC_1042 DSC_1046 DSC_1048 DSC_1051 DSC_1052 DSC_1054 DSC_1057 DSC_1059 DSC_1060 DSC_1064 DSC_1065 DSC_1067 DSC_1069 DSC_1072 DSC_1074 DSC_1075 DSC_1076 DSC_1081

Comments are closed.