Рeдослед на поаѓање на карневалските групи

СОУ „НИКОЛА КАРЕВ“ СТРУМИЦА ЗИМСКА БАЈКА
КАРНЕВАЛСКО ЗДРУЖЕНИЕ ЗВЕЗДЕН ГРАД МОМИЧКИ СО КЛОМПИЧКИ
КАРНЕВАЛ ПАНЧЕВО ДЕМОНИ
СТУДИО МОДЕРНА БАЛЕТ ГАЗЕЛИ ВО СВЕТОТ НА БУБАЛКИТЕ
ИТАЛИЈА  
МУЛЕН РУЖ ОКОТО НА БЕСКРАЈНАТА ЉУБОВ
ЗДРУЖЕНИЕ СТРУМА СТРУМИЦА ВЕЗИЛКА
ООУ „САНДО МАСЕВ“ СТРУМИЦА ГОЛЕМИОТ БАЛ НА МАЛИТЕ БАРОНИ
СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ СТРУМИЦА БОИТЕ НА БОЈАТА
НВО ФЕСТАЏУНИ БУДВА ДВОРСКИ ЛУДОРИИ
СВЕТЛА ИДНИНА ООУ „САНДО МАСЕВ“ СТРУМИЦА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ
РАЗЛОГ -БУГАРИЈА  
ООУ „ГЕРАС ЦУНЕВ“-ПРОСЕНИКОВО СТРУМИЧКИ КАРЛИПЕ
ООУ „СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ„ с.ДАБИЉЕ. ЕФЕКТОТ НА ПЕПЕРУТКАТА
14 ВИОЛЕТОВИ ВРЊАЧКА БАЊА 14 ВИОЛЕТОВИ
РИСТО ЃОРЃИЕВ ИНДИЈАНЕЦ
СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ СТРУМИЦА ВЕЧНА ИГРА
КАРНЕВАЛ ЛЕСКОВАЦ ОРКЕСТАР НА ВИЛИНИ КОЊЧИЊА
ОУ „МАРШАЛ ТИТО“ МУРТИНО ЗЕЛЕНИКИ
ООУ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ВАСИЛЕВО ПУДЛИЦИ
ЛУД БРЕГ – ХРВАТСКА  
ООУ „НИКОЛА КАРЕВ“ ПРОБИШТИП БАЛ  НА МЕСЕЧИНАТА
МУЛЕН РУЖ ФЕНИКС
ГРУПА ОД БОЛ – БРАЧ ДА ЖИВЕЕ ЉУБОВТА
КИКО СТИЛ ПАЈАКОТ ТАРАНТУЛА
ЏОЛОМАРИ ЏОЛОМАРИ
КАРНЕВАЛСКО ЗДРУЖЕНИЕ ВЕСЕЛИ ОЛДТАЈМЕРИ -РИЕКА РИЕЧКА ЗУНИЦА
ЕФТИМОВИ ЗДИВОТ НА ЖИВОТОТ
РАКОВИЦА РАКОВИЧКИ ЛУДИ
ЗГ РАТЕВСКИ БАМБУРЦИ МИС ВОРЛД
КОРЧА КАРНЕВАЛ – АЛБАНИЈА ТРАДИЦИОНАЛНА КОРЧАНСКА СЕРЕНАДА
THE BEST FOREVER ИЛУЗИЈА
СУРВАРСКА ГРУПА БАТАНОВЦИ – ПЕРНИК СУРВАКАРИ
СРЕДНИ УЧИЛИШТА КУМАНОВО ДОЖД И СОНЦЕ
СТРУМИЧКИ ВИКИНЗИ АЛИСА ВО ЗЕМЈАТА НА ЧУДАТА
ЧИВИЈАШКИ КАРНЕВАЛ – ШАБАЦ ХАРЕМ
ВЕНУС КАВАДАРЦИ  
ЕТИ-ДЕКОР СТРУМИЧКИ КАРАНФИЛ
НГО МАЧКАРЕ- ХЕРЦЕГ НОВИ HAKUNA MATATA
НВО ФЕСТАЏУНИ БУДВА ПИНК МАЧКИ И МАЧОРИ
ЗГ РАТЕВСКИ БАМБУРЦИ РАТЕВСКИ УБАВИЦИ

Comments are closed.