„Концерт под маски’’ за струмичката публика

Со бурен аплауз синоќа започна „Концертот под маски’’ на музичкото училиште „Боро Џони’’. Младите музичари успеаа да го одржат вниманието на струмичкатa публика со својот сценски настап.12814584_931426210307291_4526062051166065963_n
Градоначалникот на Општина Струмица Зоран Заев заедно со претседателот на Советот беа помеѓу присутните кои уживаа во перформаност на децата.12814047_931425163640729_3703860030279743485_n

„Концерт под маски’ е изведен во рамките на карневалските денови кои официјално се започнати во Струмица.12809758_931426130307299_3094793933954892874_n 12805743_931425903640655_4332161213032085708_n 12814122_931425533640692_5979392145764709413_n 12802913_931424776974101_700632376269312834_n 12805903_931424650307447_8405711112202077780_n 1907609_931424403640805_3225106213420962000_n 12794500_931424156974163_7290922760530411684_n 12798822_931423836974195_282270776750936934_n

Comments are closed.