На 5 места се гаснело пожар минатата недела во Струмица

Струмичките пожарникари имале 5 интервенции во градот и населените места во периодот од 29 февруари до 6 март.
fire-12-1-640x406

Во овој период, струмичките пожарникари учествувале во гаснење на запален оџак од индивидуална семејна куќа и станбена зграда на три локации во градот, се гаснело сува трева и шамак, а превентивно се делувало во потенцијално опожарување на просторија од стан

Со брзата и навремена интервенција на ТППЕ – Струмица спречени се штети од поголем размер.

Comments are closed.