Карневалска треска во клуб Платинум-погледнете што ќе се случува оваа недела

Клуб Платинум најавува неверојатна забава за традиционалните карневалски денови во Струмица.Неколку денови исполените со несекојдневна забава, повеќе диџеи, награди е само дел од тоа што ќе се случува оваа недела.

За четврток е најавен традиционалниот средношколски маскенбал, со години наназад клуб Платинум е домаќин на најдобрата забава за сите средношколци под маски. Ди-џеј Алекс е задолжен да направи атмосфера и да ги држи гостите расположени до утрото, а секако да не ги заборавиме и паричните награди за најкреативните маски…

12802970_10153922910584043_8404761713115754651_n

Петокот забавата продолжува како маскенбал за сите кои сакат да се забавуват под маска. Оваа вечер настапуваат дури четири различни ди-џеи. Нема што да се зборува, забавата оваа вечер е загарантирана.

 #Dj #AlexX
#DjGalliento
#DjTube
#Dj #AndrejGjoshev

Саботата е вечерта кога ќе биде се случи вистински бум. Забава која не се пропушта. Дефинитивно една од најлудите ноќи  за струмичани.  Ди-џеј Спирос, добро познат кај нас е главен оваа вечер заедно со Ди-џеј Галиенто, а за да се вжешти уште повеќе забавата, најавени се и жешки танчерки.

Дефинитивно, ако сакате луда забава клуб Платинум е местото каде што треба да бидете овие карневалски денови.

Comments are closed.