Жител на с.Баница приведен на граничниот премин Табановце

На 05.03.2016 година во 14,25 часот на граничниот премин Табановце, на влез во  Р.Македонија,  приведен бил Д.Д.(30) од с.Баница-Струмица, бидејќи е предмет на потрага, за издржување казна затвор во траење од 10 месеци за сторено кривично дело „тешка телесна повреда“ од Кривичен Закон.Capture

Во 16,40 часот истиот е предаден на полициски службеници од СВР Куманово за понатамошна постапка.

Comments are closed.