ФОТО: Клуб Платинум уште еднаш покажа што е вистинска забава

Петок, забава со момците од добропознатиот ,,Енерџи Бенд”, сабота забавата продолжи со еден од најдобрите струмички ди-џеи, Ди Џеј Алекс. Уште еден викенд исполнет со насмевки и добра забава.  ,,Енерџи Бенд”  уште еднаш докажаа дека се синоним за неверојатна забава, а струмичани дека знаат како да се журкаат. Погледнете како помина забавата овој викенд во Клуб Платинум:2950_10153920857094043_3540325992034956724_n 12042731_10153920856254043_6528119022521763870_n 12191852_10153922790509043_2498627228375783187_n 12376770_10153920855559043_1506051527165314625_n 12439456_10153920855619043_1291515572555058616_n 12718044_10153920859049043_5366275365168374689_n 12718231_10153920854404043_6696629659290472007_n 12790853_10153920855174043_9079421707520007967_n 12795573_10153920857154043_2635537314961897319_n 12799384_10153920854384043_312150317755053895_n 12801485_10153920854844043_3756454527044395291_n 12802833_10153920854009043_5241591551742137761_n 12804905_10153920856749043_1087491996990123281_n 12809557_10153920853999043_5121919163494920570_n 12809633_10153922792994043_3575604038543167993_n 12814237_10153920856324043_5867155849605834601_n 12832316_10153920855889043_1264171988578309698_n 12832323_10153922792864043_6041759592275430715_n 12832365_10153922791934043_7190210222910663978_n 12832474_10153922790534043_436359133111997950_n (1) 12832474_10153922790534043_436359133111997950_n

Comments are closed.