Вечерва луда забава со ДиЏеј Алекс во клуб Платинум

Забавата продолжува и оваа вечер за струмичани! На сите кои им беше малку од одличната забава синоќа со дечките од Енерџи бенд, може да се надополнат и оваа вечер со уште малку забава во клуб Платинум, местото каде што се случуваат најдобрите забави во градот. 

За забавата оваа вечер е одговорен добропознатиот ДиЏеј Алекс со неговиот сет со најпопуланите нумери кои со сигурност ќе ве наполнат со енергија за забава до раните утрински часови.

информации и резервации на тел:
► 070/ 843 091 – Круме
► 077/ 761 676 – Бока701985_10153904361354043_7986779386906928348_o

Comments are closed.