Оглас за вработување

ЛМ СТИЛ дисконт има потреба од амбициозна девојка за работа.
Заинтересираните кандидатки можат да контактираат во просториите на ЛМ СТАЈЛ ул. Климент Охридски 296 Струмица .
контак лице : Лорета

Comments are closed.