Земјотрес ја стресе Струмица

Денеска напладне земјотрес ја стресе Струмица. Според податоците најдени на интернационалната страница за следење на земјотреси, истиот се случил на десет километри северно од Ново Село, и десет километри североисточно од Сушица. Длабочината на земјотресот била 2 километри, а јачината на земјотресот била од четврти степен.Capture

Comments are closed.