(ФОТО) Струмичани со „раперски“ поздрав за Пишев

Во утринските часови , на повеќе локации низ Струмица, можеше да се видат транспаренти со „раперски“ поздрав за Пишев12790931_973367656066246_7880143003967184322_n pozdrav-pisev1 pozdrav-pisev2 pozdrav-pisev4 pozdrav-pisev5извор:24 струмица.мк

 

Comments are closed.