Познатиот Ди-Џеј Мосел конечно доаѓа и во клуб Платинум

Еден од најдобрите и најбараните Ди-Џеи од Грција, Ди-Џеи Мосел за утре, петок (26.02.2016) го најавува својот настап во клуб Платинум, местото во кое се случуваат најдобрите забави. Познат е по забавите ширум светот како Има настапувано во најголемите ( “Dreamland”, “Lake Party”, “Helios Festival” како и по најпознатите клубови во Грција, а во 2014-та година неговата трака “In your heart” е избрана за официјална тема за “MADWALK 2014” (шоу за мода и музика)maxresdefault

Клуб Платинум ги поканува сите кои сакаат да бидат дел од овој спекталкуларен настап кој тие го овозможуваат и сакаат да се забавуват до раните утрински часови да го потврдат своето присуство навреме, бидејќи со сигурност ќе биде преполно.

Информации и резервации на тел:
► 070/ 843 091 – Круме
► 077/ 761 676 – Бока

Comments are closed.