Мирна недела за струмичките пожарникари

Струмичките пожарникари имале 3 интервенции во градот и населените места во периодот од 15 –21 февруари.

Пожарникаритe гаснеле опожарена површина со трска на локалниот пат помеѓу селата Ангелци и Вељуса и запален отпаден материјал на улицата 4 Јули.  Исто така, пожарникарите и технички интервенирале во отклучување на заклучен стан.

Со брзата и навремена интервенција на ТППЕ – Струмица спречени се штети од поголем размер.fire-12-1-640x4061

Comments are closed.