БокаКонга и ШајоТрампет вечерва во клуб Платинум

Клуб Платинум за оваа вечер најавува несекојдневна забава. Дечките Бока Конга и Шајо Трампет се спремни да ги разиграат струмичани до раните утрински часови со нивните специфични конга и труба звуци  кои што никој нема да остави рамнодушен со сигурност. Сите кои сакат добра забава, клуб Платинум е вистинското место оваа вечер.

информации и резервации на тел:
► 070/ 843 – 091 – Круме
► 077/ 761 – 676 – Бока

12743545_10153887294674043_3944315308776460123_n

Comments are closed.