Даниела Темелковска и Екстрим бенд @ Сент Џорџ

Саботната забава со Даниела Темелковска и Екстрим бенд помина во прекрасна атмосфера во хотелот Сент Џорџ.
Сите оние кои го пропуштија дочекот на најромантичниот ден во година, погледнете преку фотографиите…10544353_1148490688501985_6428235498716347068_n 12688034_1148490845168636_8538073176520854328_n 12728868_1148490521835335_6361688205206882481_n 12733982_1148490395168681_9050274198416704653_n 12743991_1148490408502013_4397531186011512883_n 12744414_1148490525168668_1186687588017717006_n 12744695_1148490931835294_5414326101132423188_n 12745485_1148490648501989_5901417872419411393_n 12745628_1148490405168680_3085915259123016388_n PicMonkey Collage

Comments are closed.