Нино Величковски оваа сабота во хотел Сент Џорџ

За оваа сабота (6-ти февруари) сите кои бараат да си поминат убаво ви ги најавуваме Нино Величковски во хотел Сент Џорџ, боем со преку 30 години искуство и бројни награди на музичката сцена и ,,Тамбураши” кои секогаш се тука да направат одлична атмосфера само за вас.

,,Свирете ми тамбури”, ,,Бабино девојче”, ,,Стара љубов” и уште многу други убави македонски песни се само дел од песните кои ќе ја направат оваа вечер посебна.

Влезот е слободен
Резервации на 078-329-30312553107_478999535635659_4321815028828148305_n

Comments are closed.