ФОТО: ДиЏеј Шорти Пи Ака Панчо @ Платинум

Саботата во клуб Платинум беше резервирана за  хип-хоп & р’н’б  забава заедно со добропознатиот ДиЏеј Шорти Пи Ака Панчо. Со својот сет, Шорти Пи Ака Панчо успеа да ги задржи струмичани на нозе до раните утрински часови. Погледнете како беше атмосферата оваа сабота во клуб Платинум735013_10153844729224043_7806804140128989937_n 10405678_10153844732964043_4426110652723779129_n 12509620_10153844730934043_5938619834529537283_n 12592224_10153844732889043_5643206120581903450_n 12631486_10153844730874043_8351945203012405555_n 12631552_10153844730044043_3585802475414665642_n 12644639_10153844729874043_282909963501685192_n 12645057_10153844732109043_6106704891811699472_n 12647203_10153844730469043_2931893376030964465_n 12651347_10153844731369043_6309438101956560595_n 12654167_10153844731459043_7341391587470827172_n 12654199_10153844730269043_8770724286936577730_n 12654344_10153844730914043_5378489337799206151_n 12670077_10153844728764043_91081431760132766_n

Comments are closed.