Вработи се во Хотел Еми

Хотел Еми има потрба за вработување на работници и тоа:12540546_1113738395323860_6003393929920188831_n

Раководител на услужен објект

Потребни квалификации:
-високо образование
-позитивен став
-способност за индивидуална и тимска работа како и работа под притисок
-одговорност и способност
-професионален однос кон работата
-работно искуство
-поседување на возачка дозвола се смета како предност

Шанкер, келнер, пица мајстор и помошник кувар

Потребни квалификации:
-минимум средно образование
-работно искуство
-способност за индивидуална и тимска работа како и работа под притисок
-професионален однос кон работата
-одговорност и способност

Хотел Еми Ви нуди:
-динамична работна средина
-редовни месечни примања
-постојани обуки и тренинг како и можност за напредување во работата.
Доколку сте заинтересирани може да не контактирате преку:
e-mail:emi.kompanidooel@yahoo.com
Контакт телефон: 070 214-681

Comments are closed.