Шокирачко, ама вистинито! Кои се 10те најбизарни сообраќајни несреќни во светот?

Кој вози – се случува да згреши, ама овие возачи ја претерале. Погледнете ги 10те најбизарни сообраќајни несреќи во светот:

Comments are closed.