Видео: Ова е најсмртоносната змија на светот

Нејзиниот отров е 100 пати посилен од отворот на било која друга отровна змија што постои. Погледнете како изгледа најсмтоносната змија на светот:

https://www.youtube.com/watch?v=XStyl-mHwgU

Comments are closed.