Вечерва во емисијата Призма на телевизија Интел, гостин ќе биде Верица Узунова

Вечерва во емисијата Призма на телевизија Интел, гостин ќе биде Верица Узунова, директор на Јавното претпријатие „Паркиралишта Струмица“. Емисијата ќе почне во 20,45 часот. Искуствата од зонското паркирање, реализирани активности од другите области и идни планови на претпријатието, ќе бидат само дел од прашањата на кои ќе се разговара во емисијата.

Со гостувањето на Узунова во оваа емисија, општина Струмица ја потврдува транспарентноста и отчетноста кон своите граѓани.

12053228_830421963723248_2075992044_n

Comments are closed.